Pagini

vineri, 27 iulie 2012

Lovesickness


                                                                                




Sa iubesti este sufocant, greu, obositor.Te face sa te simti mic, neputincios, fara controlul gandurilor sau al faptelor.Mai ales al faptelor.Nu stii de ce ai facut un lucru, dar ai o vaga banuiala ca are legatura cu  acel muschi cu 4 camarute.
Inima. Ironic, ne ajuta corpul sa functioneze, insa cand ne indragostim corpul functioneaza la fel de bine ca pana atunci, doar ca pe dos. Suntem sanatosi, dar nu avem pofta de mancare.Radiografiile nu detecteaza fluturii din stomac.Avem obrajii rosii dar lipseste febra.Ochii ne sclipesc dar nu vedem stele.Auzim si cantam fel de prostioare dar nu suntem nebuni.Avem o sete inexplicabila, dar nu de apa, ci de iubire.Ne orbeste complet, incat vedem lumea in culorile ei cele  mai stralucitoare la rezolutie HD.Paradoxal, nu-I asa? Suntem surzi la tot ce se intampla in jurul nostru , dar percepem cele mai fine batai ale inimi, ale fintei noastre.

Este ceva asa de stralucitor,misterios,ambiguu si patrunzator in legatura cu sentimental asta,incat partea obositoare,grea si sufocanta pare sa te faca sa iti asumi riscul “imbolnavirii”.Eu mi l-am asumat.Tu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-mi parerea ta sincera.